MIT KONTOR PÅ ALTANEN – en del af planen

11. september 2019

Du sidder lige nu og læser mit første blogindlæg og for at være helt ærlig, så er jeg lidt stolt af mig selv.

Jeg startede som selvstændig på fuld tid den 1. maj i år og har brugt de første måneder på at finde ud af hvordan, jeg lige skal lande fysisk, psykisk og mentalt.

Jeg er typen, som elsker mit arbejde og brænder for at udrette små og store mirakler sammen med andre mennesker. Så jeg er uvant med få opgaver og god tid til mig selv.

Det har dog været en god og nødvendig proces og en spændende udfordring. Jeg har bl.a., opdaget hvor svært det er at slappe af. Jeg måtte lige erindre min indre chef om, at jeg trives bedst med god tid og frihed til at tænke og udvikle mine koncepter. Jeg må også erkende, at jeg desværre ikke er en haj til IT, selv om jeg er en habil IT bruger. Jeg savner i den grad IT-afdelingen.

Jeg bruger livets udfordringer til at lære mig selv bedre at kende. Det har ind imellem været barsk, men det gælder om at få det bedste ud af situationerne. Jeg har lært værdien af at bede om hjælp, når jeg stod i ”kviksand”, når jeg følte mig handlingslammet eller, når jeg ikke kunne finde vejen frem. Stolthed og stædighed har jeg lært at sluge, for ellers står de i vejen for den fremtid og udvikling, som jeg ønsker mig.

Der findes altid nogen som kan hjælpe, når du er klar til at kikke på dig selv. Svarene findes altid inde i dig selv, selv om udfordringerne kommer udefra.

Jeg er taknemmelig for alle de udfordringer, jeg har haft i livet, fordi de har givet mig stor visdom, selvindsigt og styrke – det er mit LIVSVÆRK. Så med LIFEWORK er det nu min hensigt at stille al min viden, forståelse og erfaring til rådighed for dig og alle andre, som har brug for at komme videre i livet – privat, på arbejdet eller i virksomheden.

Så nu sidder jeg her på mit kontor, som jeg i dagens anledning har rykket ud på altanen, for at fortælle dig, at jeg er klar – SÅ klar til at hjælpe dig, din familie, kollega, dine venner eller venners venner.

Varme solskins-sommerhilsner
Lene

PS. Jeg sidder klar til at modtage dit opkald eller sms på tlf. 93 88 09 33, så du også kan komme godt i gang efter sommerferien.