Samarbejde – trivsel – motivation

Workshops der giver mening i alle lag af organisationen

Her kan du se et lille udpluk af de mange tilbagemeldinger

Dem har jeg har fået fra de dejlige mennesker, som jeg har været så privilegeret at møde gennem mit arbejde.

Indsigt i egne og andres kompetencer styrker samarbejdet i alle teams.

FOKUS PÅ SAMARBEJDE I LEDERTEAM GIVER MENING

Jeg er ved at gennemfør LUS og her fortæller lederne spontant at dagen, hvor vi arbejdede med samarbejdsprofilerne, var en rigtig god dag. Lederne har oplevelsen af, at undervisningen gav rigtig god mening. De fortæller, at de havde mange a-ha oplevelser i løbet af dagen, men absolut også har haft det efterfølgende. Vi ser frem til at få arbejdet målrettet med at bruge og udfordre vores samarbejdskompetencer. Både du og din kollega var rigtig gode og inspirerende. Det er super, at I tog afsæt i jer selv og de forskelle, som I selv har. Det kan kun anbefales andre, at hoppe ud i at arbejde med samarbejdsprofiler ;O)

Kitt Lysén Pedersen, Leder

MINE MEDARBEJDER KOM STYRKET TILBAGE

Jeg vil gerne sige dig en stor tak for din fantastiske hjælp til mange af mine medarbejder. Du har virkelig gjort en forskel og hjulpet alle rigtig godt videre. I starten var det lidt svært at over bevise dagplejerne om, at nogle samtaler med dig kunne gøre underværker. Men efterhånden rygtes det, at det gav god mening med et forløb hos dig.

Nogle medarbejder har jeg fået styrket tilbage, andre er blevet sendt godt afsted til noget nyt. Så tak for det, Lene. Jeg vil ønske dig alt godt fremover. Jeg håber meget, du får godt gang i din virksomhed. Vil helt sikkert anbefale dig til andre. Som sagt, vi kommer til at mangle dig og savne dig.

Maike Rodenberg, Souschef Dagplejen

Indsigt i egne og andres kompetencer styrker samarbejdet i alle teams.

Du skal lige vide, jeg er total glad for disse to dage, hvor du har undervist os i Samarbejdsprofiler og Kommunikation. Jeg er helt fyldt op af fryd og glæde over den viden og bevidsthed og om de ord, som du har givet mig i løbet af de to dage. Jeg har aldrig før oplevet en sådan personlighedstest. Jeg har heller aldrig før fået sat ord på, hvorfor jeg, som den person jeg er, reagerer som jeg gør, i forskellige situationer. Du har med disse to dage givet mig en indsigt i mig selv, som jeg aldrig før har haft. Tidligere er jeg altid gået efter ”måske” og ” Gefühl“, som jeg så har reageret på.

Vi har nu et grundlag, som jeg, med en positiv og optimistisk indstilling, vil arbejde videre på sammen med ledelsen og mine kolleger i teamet.

God sommerferie til dig og rigtig mange tak.

Lars

Tilsynsassistent

HER ER PLADS TIL DIN KOMMENTAR

Har du lyst til at fortælle om dit samarbejde med LIFEWORK psykoterapeut i Odense, eller har du lyst til at fortælle om dine oplevelser under og efter, at du har modtaget terapeutisk behandling, coaching eller undervisning, så vil jeg være meget taknemmelig for dit bidrag.

Send en mail – du kan bede om at være anonym

Skriv en anmeldelse på TrustPilot