Tag ansvar for din egen trivsel

Når du forstår dig selv, kan du bedre passe på sig selv

Her kan du se et lille udpluk af de mange tilbagemeldinger

Dem har jeg har fået fra de dejlige mennesker, som jeg har været så privilegeret at møde gennem mit arbejde.
Du kan læse mere om stressbehandling i Odense her.

JEG HAR LÆRT AT PASSE PÅ MIG SELV

Jeg kan fortælle om forløb hos Lene, at det var dejligt at få sat ord på de følelser/den tilstand, som jeg var i. Det var jo ikke fordi, at jeg fik noget nyt at vide, men bare det at få talt ud, og samtidig få sat ord på – var en befrielse. Min arbejdssituation er desværre ikke blevet væsentligt forbedret. Men jeg er blevet bedre til at føle efter hvad der er godt for mig, og jeg er meget bedre til at passe på mig selv.

Elisabeth Bonde

Formand

EFTER HVER ENESTE SAMTALE HAR JEG FÅET DET BEDRE

Mit forløb hos Lene har betydet rigtig meget for mig. Jeg er sikker, på at samtalerne og de redskaber Lene har lært mig at bruge, har betydet, at jeg har undgået en længere sygemelding.

Lene forstår at lytte, men samtidig har hun nogle rigtig gode metoder til, at få dig til at arbejde med det, der er svært. Jeg har hver eneste gang, jeg har været til samtale hos Lene, følt at jeg har fået det bedre. Jeg har lært noget, som jeg vil kunne bruge i fremtiden. Nogle af de redskaber, jeg har fået hos Lene, bruger jeg fortsat i min hverdag.

Jeg har både haft samtaleforløb i forbindelse med at håndtere en voldsom oplevelse på mit arbejde og i forbindelse med sygemelding pga. egen sygdom.

Hvis jeg på et tidspunkt igen kommer i en situation, som jeg har svær ved at håndtere, så ved jeg altid, hvor jeg kan henvende mig.

Lisbeth Christensen

Socialrådgiver

JEG FIK LØST PROBLEMERNE OG UNDGIK EN SYGEMELDING

Jeg kom hos Lene med henblik på at undgå en sygemelding. Først efter en snak med Lene, blev jeg opmærksom på, hvor stresset jeg faktisk var pga. min arbejdssituation. Men de redskaber Lene gav mig i hånden, besluttede jeg mig for at handle på det, og min arbejdsplads mødte mig heldigvis med forståelse. Så efter få gange hos Lene, var jeg klar til at afslutte forløbet.

Forløbet hos Lene gjorde at …

  • jeg opdagede hvor stresset jeg var
  • jeg fik fornyede kræfter
  • jeg fik redskaber til at tydeliggøre problemet på job

Det gav mig mulighed for at ændre stress-faktorerne, og det gav mig viden om, hvordan jeg kunne håndtere mit stress. Få møder med Lene har helt sikkert gjort, at jeg ikke blev sygemeldt.

Anonym, Sygeplejerske

JEG MØDER GLAD PÅ ARBEJDET IGEN

Mit forløb ved Lene, var et forløb med utrolig meget selvindsigt og selvudvikling først og fremmest.

Ved hver session var hun god til at skabe den tryghed der skulle til for, at jeg turde åbne mig – få grint og råbt mig til at favne verden på en ny måde.

Daniel Munch

IT-Medarbejder

TAK FOR HJÆLPEN

Tak for super god behandling og hjælp. Det var spændende, udfordrende og meget givtigt at være i terapi hos dig.

John Erik, Leder