Stressbehandling der virke

Når man bliver sygemeldt med stress, så er det vigtigt at få den rigtige hjælp hurtigt.

Her kan du se et lille udpluk af de mange tilbagemeldinger

Dem har jeg har fået fra de dejlige mennesker, som jeg har været så privilegeret at møde gennem mit arbejde med stressbehandling.

Hvis du vil give Lifework en anbefaling kan du også benytte www.trustpilot.dk

Bygget op fra bundlinjen

Jeg havde gennem længere tid aspireret til at gå ned med stress, da jeg startede et forløb hos Lene. Jeg tænkte bare overhovedet ikke i de baner, da jeg aldrig havde været i nærheden af noget sådant før. Derfor var det en ret voldsom oplevelse for mig pludselig bare at trække stikket ud.

Da jeg kom til Lene første gang, var hun hurtig til at spore sig ind på, hvad jeg havde brug for og på hvilken måde. For mig var det vigtigt at finde ud af, hvad det egentlig var, der skete med min krop og hvorfor. Lene var rigtig god til at give mig – Ja, jeg kalder det teorien bag det jeg oplevede – så jeg havde noget at ”hænge” det op på.

Jeg fik også hjemmearbejde for hver gang til næste besøg. Jeg har en følelse af, at være blevet bygget op fra bundlinjen. Det var ind imellem hårdt arbejde, men til gengæld er jeg kommet styrket ud af det. Jeg har lært rigtig meget af forløbet, og jeg ved nu, at det er ok at sige fra. Havde det ikke været for forløbet hos Lene, er det ikke til at vide hvordan jeg havde haft det i dag.

Anse Jacobsen, Social og Sundhedsassistent

Det var grænseoverskridende første gang

I 2015 var jeg i en periode meget presset på arbejdet. Samtidig var der alvorlig sygdom i familien, og der var også ting fra tidligere, som fyldt for mig. Jeg blev sygemeldt, fordi jeg ikke kunne overskue jobbet, og fik derfor tilbudt nogle samtaler med Lene. Det var for mig utrolig grænseoverskridende at møde op til den første samtale. Heldigvis fik jeg hurtigt tillid til Lene, og hun fandt frem til det, der skulle hjælpe mig. Hun gav mig nogle værktøjer, som jeg kunne arbejde med, og det var til stort gavn for mig. Jeg fandt glæden ved at komme på arbejde igen og det var utrolig godt for mig. Jeg er glad for, at min arbejdsgiver gav mig mulighed for at få hjælp i tide, så jeg kunne komme videre.

Finn Sund, Virksomhedskonsulent

Det er vigtigt at komme i gang hurtigt

Da jeg blev ramt af stress, var det vigtigt, at jeg kunne komme hurtigt i behandling. Jeg kom til den første samtale allerede 2 dage efter min henvendelse. Snakken med Lene gav mig en forståelse for, hvad der var årsagen til, at jeg fik stress. Igennem samtaler og øvelser fik jeg lært, hvordan jeg skulle lytte til mig selv. Det er helt afgørende for, at jeg nu er tilbage på arbejde igen. Jeg anbefaler varmt til andre, der er ramt af stress, at komme til behandling hos Lene. Det er rigtig vigtigt at få startet hurtigt, når man mærker at det er galt. Så jeg opfordre vores ledere til at være opmærksomme på denne behandling. Hvis jeg får brug for hjælp igen, så vil jeg kontakte Lene med det samme igen.

Ida, Sociale og Sundhedshjælper