livsværk

Lene Buhl Christoffersen

Skab dig selv, din virksomhed og dit liv

LIFEWORK hjælper private og offentlige virksomheder, ledere og deres medarbejdere til at skabe og bevare kontakten til de bærende værdier, som er grundlaget for skabelse af mening og balance i et verden med stor omskiftelighed.

Simple tools with great effect on a low-level level are our specialty.

With specially adapted business processes, we can, among other things, help promote co-operation on core service, improve job satisfaction and reduce sickness absence. This will benefit both the company's finances and employees 'health and quality of life.

Vi tror på ...                                                                                                      

  • Employees are motivated by the company's values , so success depends on whether you as a leader are able to convey these values authentic to your employees

  • Medarbejderne går loyalt gennem brand og vand til dig og din virksomhed, når de stoler på dig og de værdier, som virksomheden står for

  • Medarbejdernes agilitet styrkes og vedligeholdes i forandringsprocesser når ledelsen forstår at kommunikere via dialog, informer relevant og løbende, samt formidle helt ned på individniveau

 
SJL.L.C..019.lille (002) - tætpå.jpg

LIFEWORK - er mit livsværk

Jeg lever for at gøre en forskel i verden for mennesker. Jeg drømmer om, at alle mennesker opdager og genkender deres eget unikke potentiale og formål med livet.

Jeg tror, at mennesker kan ændre verden til et bedre sted ved at ændre deres forhold til sig selv, deres liv og deres nærmeste. Det er vigtigt for mig at bidrage til at skabe livskvalitet, livets glæde og meningen med livet for alle mennesker, der søger det for sig selv.

Jeg elsker mit arbejde. Jeg elsker at møde folkene bag facaden, forsvaret og konflikterne. Jeg ved, at der er et kim, der bare venter på at blive "vandet" med selvrespekt, anerkendelse og selvkærlighed, så det kan findes i alt det det er. Jeg er taknemmelig, at hver enkelt bande-folk viser mig selvtillid og tager mig sammen som vejledning på deres rejse hjem til sig selv.

Jeg ved, at det er muligt at ændre blokerende overbevisninger, opløse traumatiske oplevelser og skabe nye muligheder. Jeg kender det, fordi jeg selv er gået og jeg har værktøjerne. Jeg ved også, at det er ved at være klar til at træffe en beslutning.

Er du også nået til nu ...?

Min faglige baggrund er en 4 års certificeret NLP psykoterapeut og konsulentuddannelse fra Dansk NLP Institut ved Ole Vadum Dahl, som jeg tog i årene 1991-1995. Uddannelsen er godkendt af Sammenslutningen af Psykoterapeutisk Uddannelsesinstitution (SPUD) og Den Europæiske Sammenslutning for Psykoterapi (EAP) i Wien . Se mere om NLP uddannelsen her.  Gennem årene har jeg suppleret min uddannelse med videreuddannelse, kurser og litteratur.

NLP psykoterapeut uddannelsen er reg. godkendt

Titlen psykoterapeut er en beskyttet titel under bestyrelsen for patientsikkerhed. Dette betyder, at psykoterapeut stud. kan blive Reg. psykoterapeuter efter afsluttet uddannelse, en beskyttet titel i Danmark.

 
Julie.jpg

Samarbejdspartner

Julie Hvilhøjs Andersen Angel has been my faithful partner for the past 9 years and will also have a prominent role in my working life in the future.

Julie is a very competent and pleasant person, and like I graduated from NLP Psychotherapeut. Julie has had synd own practice in the the last 9 years - Befri Dit Liv .

In connection with major tasks, vacation and top taxes could draw on Julie's skills and buy her for advisory tasks, as far as relevant. se mere om Julie hende