Samtaleterapi

Så kommer du hurtigt videre

Alle mennesker støder på udfordringer i livet. Det er der ikke noget mærkeligt i. Det er det, som udvikler os som mennesker. Vi får erfaringer med os selv, vores grænser og relationer til andre. Disse erfaringer skal gerne gøre os klogere på livet og os selv, men det er desværre ikke altid så nemt. Nogle gange kommer vi ind i en blindgyde, som vi ikke selv kan komme ud af, andre gange får vi nogle sår, som ikke rigtig vil læges, og andre gange igen får vi etableret nogle negative overbevisninger om livet, os selv og vores muligheder, som gør livet unødvendigt surt og begrænsende - heldigvis er det udfordringer og negative overbevisninger, som samtaleterapi afhjælper.

Du behøver ikke, at finde dig i at have det dårligt i meget lang tid. Du skal ikke altid bare lære at leve med smerten, for smerte kan transformeres til visdom og en form for mening, som er lægende. Livet leves på godt og ondt, men det bliver hårdt og meningsløst, hvis man sidder fast i sine følelser og ikke kan styrer sine tanker. Du kan lære at rumme dine følelser og tænke bevidste tanker i et omfang, som kan berige dit liv væsentligt. Det gælder også, selv om du ikke har alvorlige problemer som stress, angst og depression.

Med samtaleterapi kan du komme videre med dit liv. Du kan få ny viden om dig selv, nye perspektiver på livet og nye redskaber, som kan give dig større overskud og gøre dig selvhjulpen igen.

Lifework arbejder helhedsorienteret med respekt for den enkeltes virkelighed og værdier. Processerne er effektive, virkningsfulde og nænsomme og egnet til behandling af alle almindelige menneskelige problemstillinger herunder også stress, angst og depression.

Mange går rundt med store belastninger i deres liv, og har lært at overleve med det. Det tærer dog på overskuddet, gøre mange ting besværlige og kan være begrænsende og hæmmende. Hvis du mistrives i familien eller på arbejdet, så påvirker det alle omkring dig. Du kan ikke skjule det for andre end dig selv. Når du hjælper dig selv, hjælper du også andre i dine omgivelser.

Find ud af om kemien passer inden du beslutter dig for et forløb med samtaleterapi

Mærk efter om kemien passer

Mærk efter om kemien passer

Intro session

Du har mulighed for at møde mig, til en uforpligtende intro-session, så du kan mærke efter og tage stilling til, om det er mig, der skal hjælpe dig.

Kemi og tillid er vigtigt, da forløbet er baseret på et godt samarbejde mellem terapeut og klient.

Et forløb hos mig indeholder altid konkrete redskaber, øvelser og teknikker, som du lærer at arbejde med. Du bestemmer farten og retningen, og jeg støtter og hjælper dig med at nå frem.

En intro-session indeholder naturligvis en smagsprøve på den behandling, jeg kan tilbyde, samt et forslag til det videre forløb. 

Hvorfor vælge samtaleterapi?

Hvorfor vælge samtaleterapi?

Samtaleterapi forløb

For at du kan komme i dybden med dine udfordringer og muligheder anbefaler jeg et forløb. Det er min erfaring, at resultaterne bliver langt bedre, når der løbende er sammenhæng mellem teori og hverdag.

Et forløb giver ro til at fokuser i en længere periode, så du kan få en dybere forståelse for dine udfordringer og muligheder. Det giver dig den også tid til at bearbejde og integrere nye tanker, følelser og perspektiver.

Du får stor selvindsigt og udvikler redskaber til at forstå, hvordan du kan møde livet med autencitet, overskud og handlekraft. 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

få hjælp til ...

  • Dårligt selvværd, usikkerhed utilstrækkelighedsfølelse og uro

  • Symptomer på stress, depression udbrændthed og angst

  • Konflikthåndtering og kommunikation på arbejde eller privat

  • Eksamensangst og præstations-angst i forbindelse med arbejde

  • Chok, traumer og sorg

  • Tanke- og følelseshåndtering for særlig sensitive

  • Problemer med at sætte grænser, sige fra og tage imod

  • Værdiafklaring på alle livsområder

  • Tilbage på arbejde efter sygdom og orlov

Hver 4. dansker er stresset, og 623.000 danskere har det mentalt skidt. Er du én af dem?

Videnskabelige undersøgelser viser, at
psykoterapeutisk samtaleterapi hjælper
80% til at klare sig bedre.

Så kontakte Lifework og få en uforpligtende samtale

Samtaleterapien er baseret på kognitive principper og eksistentielle psykologi. Der arbejdes med en stor plette af forskellige redskaber fra bl.a. NLP (Neuro Lingvistisk Programmering), ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Visualisering, Mindfulness principper, Forandrings psykologi, Positiv psykologi, Drømmenes psykologi, Spirituel psykologi, Kommunikations Psykologi mm.