Samarbejde - trivsel - motivation

Workshops der giver mening i alle lag af organisationen

Her kan du se et lille udpluk af de mange tilbagemeldinger, jeg har fået fra de dejlige mennesker, som jeg har været så privilegeret at møde gennem mit arbejde 

 
 
 
Indsigt i egne og andres kompetencer styrker samarbejdet i alle teams

Indsigt i egne og andres kompetencer styrker samarbejdet i alle teams

fokus på samarbejde i lederteam giver mening

Jeg er ved at gennemfør LUS og her fortæller lederne spontant at dagen, hvor vi arbejdede med samarbejdsprofilerne, var en rigtig god dag. Lederne har oplevelsen af, at undervisningen gav rigtig god mening. De fortæller, at de havde mange a-ha oplevelser i løbet af dagen, men absolut også har haft det efterfølgende. Vi ser frem til at få arbejdet målrettet med at bruge og udfordre vores samarbejdskompetencer. Både du og din kollega var rigtig gode og inspirerende. Det er super, at I tog afsæt i jer selv og de forskelle, som I selv har. Det kan kun anbefales andre, at hoppe ud i at arbejde med samarbejdsprofiler ;O)

Kitt Lysén Pedersen, Leder


Mine medarbejder kom styrket tilbage

Jeg vil gerne sige dig en stor tak for din fantastiske hjælp til mange af mine medarbejder. Du har virkelig gjort en forskel og hjulpet alle rigtig godt videre. I starten var det lidt svært at over bevise dagplejerne om, at nogle samtaler med dig kunne gøre underværker. Men efterhånden rygtes det, at det gav god mening med et forløb hos dig.

Nogle medarbejder har jeg fået styrket tilbage, andre er blevet sendt godt afsted til noget nyt. Så tak for det, Lene. Jeg vil ønske dig alt godt fremover. Jeg håber meget, du får godt gang i din virksomhed. Vil helt sikkert anbefale dig til andre. Som sagt, vi kommer til at mangle dig og savne dig.

Maike Rodenberg, Souschef Dagplejen

Samarbejde og fællesskab skaber medarbejdertrivsel

Samarbejde og fællesskab skaber medarbejdertrivsel


coffee-notebook-pencil-work-desk-163131.jpeg

Her er plads til din kommentar

Har du lyst til at fortælle om dit samarbejde med LIFEWORK, eller har du lyst til at fortælle om dine oplevelser under og efter, at du har modtaget terapeutisk behandling, coaching eller undvisning, så vil jeg være meget taknemmelig for dit bidrag.

Husk og skriv hvis du ønsker at være anonym.