Tag ansvar for sin egen trivsel

Når du forstår dig selv, kan du bedre passe på sig selv

Her kan du se et lille udpluk af de mange tilbagemeldinger, jeg har fået fra de dejlige mennesker, som jeg har været så privilegeret at møde gennem mit arbejde 

 
 
 
Photo by freestocks.org from Pexels https://www.pexels.com/photo/adult-beautiful-blonde-blur-324658/

Photo by freestocks.org from Pexels https://www.pexels.com/photo/adult-beautiful-blonde-blur-324658/

Jeg har lært at passe på mig selv

Jeg kan fortælle om forløb hos Lene, at det var dejligt at få sat ord på de følelser/den tilstand, som jeg var i. Det var jo ikke fordi, at jeg fik noget nyt at vide, men bare det at få talt ud, og samtidig få sat ord på – var en befrielse. Min arbejdssituation er desværre ikke blevet væsentligt forbedret. Men jeg er blevet bedre til at føle efter hvad der er godt for mig, og jeg er meget bedre til at passe på mig selv.

Elisabeth Bonde, formand

 


Jeg fik løst problemerne og undgik en sygemelding

Jeg kom hos Lene med henblik på at undgå en sygemelding. Først efter en snak med Lene, blev jeg opmærksom på, hvor stresset jeg faktisk var pga. min arbejdssituation. Men de redskaber Lene gav mig i hånden, besluttede jeg mig for at handle på det, og min arbejdsplads mødte mig heldigvis med forståelse. Så efter få gange hos Lene, var jeg klar til at afslutte forløbet.

Forløbet hos Lene gjorde at …

  • jeg opdagede hvor stresset jeg var
  • jeg fik fornyede kræfter
  • jeg fik redskaber til at tydeliggøre problemet på job

Det gav mig mulighed for at ændre stress-faktorerne, og det gav mig viden om, hvordan jeg kunne håndtere mit stress. Få møder med Lene har helt sikkert gjort, at jeg ikke blev sygemeldt.

Anonym, Sygeplejerske


pexels-photo-247899.jpeg

Tak for hjælpen

Tak for super god behandling og hjælp. Det var spændende, udfordrende og meget givtigt at være i terapi hos dig.

John Erik, Leder