Hvad kan jeg hjælpe dig med

Det er min erfaring, at du er halvvejs i mål, når du er klar til at bede om hjælp. Det, at du har fundet frem til denne side, fortæller mig, at du er på vej. Du er klar til at sætte fokus på din egne trivsel, og åbne op for en større livskvalitet og en bedre balance i dit liv. 

Har du også nogle "gamle lig i lasten", som du er trætte af at slæbe rundt på? Så Lad os gøre noget ved det NU!

Med mine 20 års erfaring som terapeut, mentor og coach står jeg klar til at hjælpe dig videre, så du igen føler dig selvhjulpen.

 
 

Intro session

Du har mulighed for at møde mig, til en uforpligtende intro-session, så du kan mærke efter og tage stilling til, om det er mig, der skal hjælpe dig. Kemi og tillid er vigtigt, da forløbet er baseret på et godt samarbejde mellem terapeut og klient.

Et forløb hos mig indeholder altid konkrete redskaber, øvelser og teknikker, som du lærer at arbejde med. Du bestemmer farten og retningen, og jeg støtter og hjælper dig med at nå frem.

En intro-session indeholder naturligvis en smagsprøve på den behandling, jeg kan tilbyde, samt et forslag til det videre forløb. 

 

SJL.L.C..009.lille.jpg

forløb - hvorfor er det vigtigt?

For at du kan komme i dybden med dine udfordringer og muligheder anbefaler jeg et forløb. Det er min erfaring, at resultaterne bliver langt bedre, når der løbende er sammenhæng mellem teori og hverdag.

Et forløb giver ro til at fokuser i en længere periode, så du kan få en dybere forståelse for dine udfordringer og muligheder. Det giver dig den også tid til at bearbejde og integrere nye tanker, følelser og perspektiver. 

 

SJL.L.C..019.lille (002).jpg

Personligt mentorforløb, supervision og coaching

Du vil få selvindsigt og redskaber til at forstå, hvordan du kan møde forskellige mennesker og livssituationer med overskud og handlekraft.

Hvis du ønsker at gå dybere, kan du arbejde hen i mod en mere bevidst autentisitet, som synliggøres naturligt gennem din adfærd og prioriteringer. 

Dettte forløb er for dig, som ser værdien i at leve et intenst og ærligt liv og være et godt eksempel for andre.