Lifework Podcast - Sådan gør du livet lidt nemmere ...

Så sprang jeg endnu engang ud i noget nyt og spændende! Jeg kan nu med stor spænding og glæde præsentere dig for Lifework - Podcast. Der vil løbende komme nye episoder og temaerne vil være forskellige, men overordnet handle om, hvordan du kan gøre livet lidt nemmere for dig selv i hverdagen. “Livet er ikke hvordan man har det, men hvordan man tager det”. Jeg kommer jo nok lidt haltende igang, som en rigtig nybegynder, men hvis du bærer lidt over med mig, så tror og håber jeg, at du kan finde noget brugbart, som du selv kan arbejde videre med. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om det, og du er velkommen til at komme med forslag til emner og spørgsmål. Kommentarer og forslag kan sendes mail kontakt@lifework.dk.

Jeg starter lidt forsigtit ud med Episode 0: Introduktion og Episode 1: Tag sprintet og prøv dig selv af. Fremover vil der løbende komme flere Episoder on bl.a. stress, eksamensangst og mental sundhed … Hvis du har lyst til at være med til at komme med forsalg til indholdet, stille spørgsmål eller komme med kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte mig her

Rigtig god fornøjelse :)

Er det hjernen det er galt med ...?

Depression skyldes ikke en fejl i hjernen, men er en naturlig reaktion på noget unaturligt eller uhensigtsmæssigt i dit liv. Derfor kan det ofte løses og behandles med andet end medicin. Når du f.eks. er meget ked af det, utilfreds, stresset elle har svært ved at finde mening i dit liv, så sker der en kemisk reaktion i din hjerne. Medicin kan bringe balance i kemien i en periode, men det ændrer ikke årsagen. Det, som Johann Hari har fundet ud af, passer som "fod i hose" med min mangeårige erfaring på området. Du kan finde nogle interessante klip på YouTube med Johann Hari, hvis du er interesseret i at høre mere om hans interessante opdagelser.

Stress, depression og traumer kan langt hen ad vejen behandles med psykoterapi og traumeterapi se mere her. Det er min erfaring, at de terapeutiske behandlinger helt eller delvis kan eliminere både depressionen og den medicinsk behandling. Alle evt. ændringen i medicin udføres naturligvis kun efter aftale med din læge, og medicinen er sjældent en forhindring for behandlingen. Det kan derimod være en stor fordel at kombinere medicinen og den terapeutiske behandling i en periode.

Få hjælp til at genvinde livs glæden, hvis du er blevet en ligeglad tilskuer til dit eget liv. Du kan også få hjælp til at forløse de dybe traumer fra fortiden, som kan belaste dig meget mere end du tror. Seksuelle overgreb, mobning eller voldsepisoder i din opvækst, kan godt være årsagen til den depression, du har fået nu som voksen - mange år efter.

Jeg er psykoterapeut i Odense og har specialiseret mig i at hjælpe dig, som måske har opgivet at få hjælp. Jeg tilbyder en meget effektiv samtaleterapi suppleret med omsorgsfulde teknikker og brugbare redskaber. Jeg hjælper dig til at opnå dine mål i livet, og sammen skaber vi resultater, som er langtidsholdbare.

Jeg kan hjælpe dig - har du lyst til at høre mere, så ring til mig eller book en forsamtale  https://www.lifework.dk/book-os/